Kdo smo

Smo ekipa usposobljenih vedeževalk in vedeževalcev, astrologinj, numerologinj, jasnovidk in jasnovidcev, ki svoje znanje ponujamo v obliki sodelovanja z drugimi podjetji in zasebniki.

Neprestano skrbimo za nova znanja, izobraževanja, obenem sledimo vsem sodobnim trendom vedeževanja in ostalih tehnik, ki se jih poslužujemo za napovedovanje prihodnosti in svetovanje strankam, ki so v osebnih stiskah. 

V bistvu je svetovanje strankam, napovedovanje prihodnosti in vsega ostalega kar nas stranke prosijo, da za njih naredimo ali pogledamo, zelo odgovorno delo.

Mnogi bodo porekli, da je napovedovanje prihodnosti nateg. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Sami smo mnenja, da to ni nateg, saj se velika večina z naše strani napovedanih dogodkov tudi uresničila. 

In seveda … ne gre se samo za vedeževanje in svetovanje ampak tudi za pogovor z nekom, ki te razume, ki ve kako se stvarem streže, ki ima izkušnje in ki se je pred problemi, ki jih stranke morda doživljajo prvič, znašel preko izkušenj drugih strank, že stokrat.

Nazaj na prvo stran