Kaj ponujamo

Če ste nekdo, ki ima spletno stran, ki ima več spletnih strani in si želi generirati iz tega naslova več zaslužka, potem ste na pravem mestu. Ponujamo vam sodelovanje.

Ko to izgleda?

Na vaših spletnih straneh se postavijo reklame za vedeževanje in jasnovidnost, mi se pa na oglaševane številke 090 strankam javljamo in odgovrajamo na njihova vprašanja. V primeru oglaševanja premijskih sms-ov, takoimenovanega sms vedeževanja, potem delamo tudi to.

Seveda se prihodek iz tega naslova primerno deli med vašim in našim podjetjem. Vse je stvar dogovora.

Za vaše podjetje namenimo eno vam unikatno 090 številko ali več unikatnih številk, odvisno od potreb. Prav tako uredimo eno ali več ključnih besed, ki so unikatne vašemu podjetju oziroma namenjene oglaševanju na vaših spletnih straneh. Tako lahko uspešno merimo število strank in ostale stvari, ki so pomembne za delitev dohodka iz tega naslova.

Reklamne pasice vam uredimo mi. Vaša naloga je le postaviti te reklamne pasice ali ostalo po dogovoru na vaših spletnih straneh in primerno dodate zraven tudi cenik, kki vam ga posredujemo mi.

Vsak mesec posebej se naredi obračun, nato izstavite račun za vaš delež.

Vabim vas, da nas kontaktirate in povprašate karkoli vas zanima. Z veseljem vam bomo razložili in pojasnili vse kar vas zanima. Za kontakt z nami kliknite sem.

Nazaj na prvo stran